dinsdag 27 december 2011

19 februari: Spinning marathon

Een van onze collega’s, Martin Douma, spant zich in voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Martin heeft samen met een aantal andere enthousiaste vrijwilligers een spinning marathon georganiseerd. Doel van de marathon is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor energy4kids.

Spinnen kunnen wij natuurlijk als de beste, daarom leek het ons een leuke gedachte om energy4kids en Martin te steunen door met een flinke ploeg TKP’s aan deze spinning marathon deel te nemen.

De marathon vindt plaats op zondag 19 februari 2012 in het cultuurcentrum van Beresteyn in Veendam. De marathon begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. We hebben al gehoord van enkele collega’s die de marathon van 6 uur willen volmaken. Maar je kunt het ook rustiger aan doen, door met een ploeg van zes mensen een uur te spinnen. We stellen ons voor dat de zaal van Beresteyn bij het startschot om 11.00 uur kanariegeel kleurt van de TKP’ers.

De kosten bedragen €25 per uur per fiets. De kids moeten natuurlijk wel geholpen worden.

Geef je op via een reply op deze e-mail en geef aan of je voorkeur uitgaat naar een marathon van 6 uur of een uur met een ploeg.

Meer informatie vind je op de site van energy 4 kids.

We rekenen op een flinke ploeg deelnemers. Tot 19 februari in Veendam!

Geen opmerkingen: