donderdag 3 november 2011

Kenya Classic

Gaan we volgend jaar naar Kenya? Binnenkort zullen we de bestemming voor 2012 onthullen (wie wel eens over de 'wandelgangen' loopt heeft al een idee).
Nee, de reden dat we in deze blog de Kenya Classic aanhalen is omdat Sandra Ronde (dochter van) deze zomer in de Vogezen de fietsers van TKP heeft ondersteund en daarmee € 2.000,- van de fietsers en van TKP voor deze sponsortocht heeft opgehaald. De Kenya Classic ondersteunt AMREF Flying Doctors in Afrika.
Afgelopen zondag is Sandra teruggekomen uit Kenya. Hieronder een berichtje vlak voor het vertrek naar Kenya.

Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zo ver: De Kenya Classic gaat van start!

Uiteraard kunt u in Nederland 24/7 op de hoogte blijven van alle belevenissen in Kenia. Mijn laatste blog over de voorbereidingen is te vinden op de blog. In Afrika hebben we zelf geen beschikking hebben over internet maar op www.kenyaclassic.com zal elke dag, zolang de omstandigheden dat toelaten, door de organisatie een videocompilatie worden geplaatst. Houd de site van de Kenya Classic de hele week dus goed in de gaten als u op de hoogte wilt blijven van alle avonturen!

Bij deze wil ik jullie allen nogmaals hartelijk bedanken voor jullie financiële, mentale en fysieke steun. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Geen opmerkingen: