woensdag 20 oktober 2010

De MMM van de fietsclub

We konden natuurlijk niet achterblijven. Toen wij, Herman, Louis en Pieter, de reis naar de Vogezen evalueerden, wisten we dat we ook een enquête onder de deelnemers moesten houden. Meten is weten. Geen beelden maar feiten. Eerlijk gezegd durfden we het ook wel aan, zo'n enquête. En jullie hebben ons niet teleurgesteld. Met een respons van 81% komen we uit op een gemiddeld cijfer van 8,5. Daarmee scoren we zelfs hoger dan de klanttevredenheid bij TKP (dat kan beterrrr!). Hieronder kun je de resultaten lezen, met dank aan Louis voor de statistische bewerkingen.
Over de meeste zaken zijn alle deelnemers eensgezind. Met name over het gebied, dat bovendien met bijna 8,9 tevens de op één na hoogste score is. Het hoogste cijfer is voor de prijs-kwaliteitsverhouding. Algemene indruk en sfeer scoren ook hoog. Enkele opmerkingen.
"Voor mij een super weekend, alleen vond ik de reis ernaar toe een beetje aan de lange kant. Aan de andere kant ontkom je er niet aan als je een beetje hoogtemeters wilt maken".
"Proficiat. Jullie hebben veel moeite gedaan om er wat leuks van te maken, hetgeen gelukt is. De bedden mochten wel iets beter (en langer)." (die Proficiat steken we er zelf wel in)
"Allemaal prima in orde dit jaar (kan eigenlijk niet beter, behalve de eigen conditie)!!"

Suggesties voor andere gebieden zijn Harz, Eiffel, Sauerland, Hünsruck en Alpen. Als het maar niet naar Polen, Irak of Afghanistan is. Uit de enquête blijkt dat de afstand goed te doen is, maar voor sommigen ook ver genoeg: vervoer en duur scoorden wat lager. De accommodatie scoorde een dikke 8. Over de tijd van het jaar zijn we het wat minder met elkaar eens: sommigen vinden september een prima tijd anderen geven de voorkeur aan het voorseizoen.

Geen opmerkingen: