maandag 11 mei 2009

De laatste trainingen

De nervositeit onder de renners neemt toe. Heb ik genoeg getraind? Heb ik het goede materiaal? Dus in het laatste weekend voor de Klim werd er her en der nog volop getraind. Marcel Hollander heeft zaterdag Peter Ronde, Ferdinand en Herman afgebeuld in het rulle zand van het Balloerveld. Volgens Herman was het een betere training dan de heuvels. Ernst, Bert Vos en Rinke hebben Tecklenburg en omgeving nog een keer onveilig gemaakt. Rinke,op de nieuwe fiets, trekt aardig bij. De dag ervoor reden Louis en Max nog eenmaal het trainingsparcours in Duitsland. Beide waren aan elkaar gewaagd. Janneke, die een lichte verkoudheid voelt opkomen, is bij Ten Boer gesignaleerd; Ferdinand zondag, na de zware training van zaterdag, in Noord Groningen; Pieter zakte af naar Anloo en Eext. Coos heeft de hektiek ontvlucht en zit in de VS.
En Geert, die heeft inmiddels een blessure in zijn dij. Hij moet nu reeds rust nemen. Is hij op tijd hersteld en fietst hij ons straks uitgerust allemaal voorbij?

1 opmerking:

Mikemon zei

En we hebben ook nog kunnen genieten van het mooie Drentse landschap (Drentse Aa) en bezienswaardigheden (grafheuvels, hunnebedden etc.). Het was een mooie tocht met heerlijk weer. Gaan we vaker doen.